Η επιτυχής συμμετοχή της Caramondani Hellas στην Climatherm Energy 2020

Η επιτυχής συμμετοχή της Caramondani Hellas στην Climatherm Energy 2020

 

 

Η Caramondani Hellas συμμετείχε με επιτυχία και αυτή τη φορά στη διεθνή έκθεση  “Climatherm Energy 2020", η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και θεωρείται το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς του επαγγελματικού και τεχνικού κόσμου. 
 

Οι επισκέπτες, ενημερώθηκαν σχετικά με τους τομείς δραστηριότητας και τα υλικά και συστήματα  της Caramondani Hellas, το εύρος των οποίων βρίσκει εφαρμογή σε πλήθος σύγχρονων κατασκευών, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα.
 

H Εταιρεία συμμετέχει στα πιο απαιτητικά έργα, προσφέροντας υλικά και συστήματα υψηλής ποιότητας και λύσεις στους πελάτες της. Πρόσφατες συνεργασίες αποτελούν το Four Seasons Astir Palace, το Μουσείο Β & Ε Γουλανδρή, τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport, τον αυτοκινητόδρομο Ε65 κ.α.

 

 

Η Εταιρεία συμμετέχει με τα προϊόντα της στην κατασκευή σημαντικών έργων όπως μεγάλα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, σιδηροδρομικά και οδικά έργα, αεροδρόμια, λιμάνια, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, κτίρια γραφείων, βιομηχανίες κ.λπ., αλλά και σε πολλές ιδιωτικές κατοικίες έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα προϊόντα της Caramondani Hellas, διατίθενται σε όλη την Ελλάδα.

 

H εταιρεία Caramondani Hellas,  ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 1999.  Είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΜΟΝΤΑΝΗ Κύπρου, ο οποίος συμπλήρωσε 60 έτη,  αποτελείται από 14 εταιρείες που απασχολούν 400 εργαζόμενους και έχει παρουσία σε πέντε χώρες. Η Caramondani Hellas, αντιπροσωπεύει ή/και συνεργάζεται με οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στη διεθνή αγορά παραγωγής υψηλής ποιότητας υλικών στήριξης για όλες τις απαιτήσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών, καθώς και υλικών νέας τεχνολογίας για δίκτυα πυροπροστασίας, ύδρευσης, θέρμανσης, κλιματισμού, αποχέτευσης, δεξαμενές αποθήκευσης νερού, αποστράγγισης ομβρίων, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, καλύμματα φρεατίων και συστημάτων ελέγχου πρόσβασης. 

 

www.caramondani.gr

 
συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού