Δύο σειρές μπαταριών της Ideal Standard
Δύο σειρές μπαταριών της Ideal Standard

Οι σειρές Ceraplan III της Ideal Standard και JOY της JADO (brand του Ομίλου Ideal Standard International) τιμήθηκαν πρόσφατα με το διεθνούς κύρους βραβείο σχεδίασης στην Έκθεση του Ανόβερου, στην κατηγορία Σχεδιασμός προϊόντων. Η JOY απέσπασε επίσης τον υψηλότερο βαθμό αναγνώρισης, το Gold Award, το οποίο απονέμεται ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας Σχεδιασμός προϊόντων.

 

Σε αυτήν την κατηγορία, η κριτική επιτροπή αξιολόγησε 3.249 προϊόντα. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, στο BMW Welt, στο Μόναχο.

 

Η JOY είναι μια μπαταρία με ισχυρή προσωπικότητα, οι σχεδιαστές της οποίας την περιγράφουν ως «απλή και ταυτόχρονα μοναδική».      

 

Η σειρά μπαταριών Ceraplan συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με την τρίτη γενιά της, τις μπαταρίες Ceraplan III, οι οποίες προβλέπεται να παρουσιαστούν στις εκθέσεις «SHK» στο Έσσεν και «IFH» στη Νυρεμβέργη. Ο σχεδιασμός της Ceraplan III, βασισμένη το σύνθημα «Εξέλιξη και όχι επανάσταση» (‘Evolution statt Revolution‘) έπεισε τους ειδικούς του διεθνούς design!

 

Οι μπαταρίες Ceraplan III και JOY σχεδιάστηκαν από το  ARTEFAKT, το φημισμένο Design Studio με έδρα στο Ντάρμστατ. Οι σχεδιαστές Tomas Fiegl και Achim Pohl, σταθεροί συνεργάτες της Ideal Standard εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθώντας τη φιλοσοφία «η απλότητα της ταυτότητας» καταφέρνουν πάντα να επικεντρώνονται και να τονίζουν τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους. Η ARTEFAKT ιδρύθηκε το 1989 και έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία.

 

www.idealstandard.gr
συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού