Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display της LG στο Blue Lagoon Group
Ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display της LG στο Blue Lagoon Group

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το 4 αστέρων θέρετρο Blue Lagoon Ocean Hotel στην Κω για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro:Centric λύση και σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες.

 

Το καινούργιο all inclusive ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις σχεδιασμένες για μοναδική εμπειρία σε ρομαντικό περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα, παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών προϊόντων της LG, η συνολική συνεργασία της εταιρείας με το Blue Lagoon Ocean Hotel, καθώς και ο συνδυασμός λύσεων για τις ανάγκες σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, οδήγησαν την τουριστική μονάδα στην επιλογή της LG ως ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας.

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου με 206 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric Smart της σειράς LV761H και EU961H, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART και digital signage WebOS monitor της σειράς SM5KE που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου επιτρέποντας στο χρήστη να επεξεργάζεται και να αναπαράγει περιεχόμενο χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή.

 

Επιπλέον, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V με εσωτερικές μονάδες αεραγωγών, καθώς και 6 μονάδες LG Hydrokit υψηλών θερμοκρασιών για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης συνδυασμένης ταυτόχρονης λειτουργίας ανάκτησης Θερμότητας (Heat recovery) από την ψύξη των δωματίων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG εξασφαλίζουν ιδανικό κλίμα και άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στον χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων κρυφού τύπου/αεραγωγών που τοποθετούνται στα δωμάτια.

 

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Blue Lagoon Ocean Hotel το οποίο επενδύει σε ολοκληρωμένες LG ξενοδοχειακές λύσεις information display, κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού για ακόμα μία φορά. Η συνεργασία μας με την πολυτελή τουριστική μονάδα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».

 

Ο κ. Κώστας Μιχαηλίδης , Γενικός Διευθυντής του ομίλου, ανέφερε από την πλευρά του: «Στο Blue Lagoon Ocean Hotel προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη διαμονή για τους πελάτες μας. Η συνεργασία με μια αξιόπιστη και έμπειρη εταιρεία όπως η LG, είναι πολύ σημαντική για εμάς για να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία διακοπών και ένα εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας. Από την LG λαμβάνουμε υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για μια πληθώρα ξενοδοχειακών λύσεων από έναν μόνο συνεργάτη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου».

 

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.

 
συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού