Η Caramondani Hellas στην Climatherm 2024

 

 

Η Caramondani Hellas στην Climatherm 2024

 

H Caramondani Hellas και φέτος δέχθηκε με χαρά τους επισκέπτες της Climatherm Energy 2024, στο Μetropolitan Expo. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία για μια κοντινή επαφή και ενημέρωση για τα υψηλής ποιότητας υλικά και συστήματα της εταιρείας.

Oι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά - σε πραγματική εγκατάσταση τα συστήματα πυρόσβεσης JCI Tyco Grinnell (αυλακωτοί σύνδεσμοι, βάνες, sprinklers κ.α.) και τα υλικά στήριξης μηχανολογικού εξοπλισμού JCI Kwikstrut, καθώς και τα αντισεισμικά στηρίγματα δικτύων πυρόσβεσης και κλιματισμού nVent Caddy.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, παρουσιάστηκε επίσης, το πλήρες πρόγραμμα συστημάτων αποχέτευσης της εταιρείας που περιλαμβάνει εκτός άλλων, τους απλούς και ηχομονωτικούς σωλήνες από πολυπροπυλένιο PP, HT-SAFE και Skolan SAFE Ostendorf, το τριστρωματικό ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο Nicoll dBlue, καθώς και τα συστήματα από πολυαιθυλένιο Geberit HDPE, Silent και Pluvia.

Επίσης παρουσιάστηκαν τα ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης και κλιματισμού της ελληνικής Interplast, αλλά και ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού προφίλ, τα οποία η Caramondani Hellas έχει προμηθεύσει σε πολλά και σημαντικά έργα τα τελευταία χρόνια. Ξεχωριστά παρουσιάστηκαν οι χυτοσίδηροί σωλήνες αποχέτευσης Global S και το νέο ελαφρύτερο σύστημα Agilium της PAM Building.

Οι επισκέπτες είδαν επίσης το σύστημα διαχείρισης βρόχινων υδάτων GRAF, τον εν λειτουργία τον αυτόματο ανοξείδωτο λιποσυλλέκτη Grease Guardian, τα κανάλια και σχισμές αποστράγγισης ομβρίων MUFLE, τα αυτόματα καλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας HagoDeck, τις απορροές ομβρίων Harmer Alumasc και Viega, και τα σιφώνια αποχέτευσης και σχισμές ντουσιέρας Dallmer.

Ενημερώθηκαν για όλα τα υλικά που προμηθεύει η εταιρεία μας στα σημαντικά έργα και τις σύγχρονες κατασκευές που εκτελούνται σήμερα στην Ελλάδα.


www.caramondani.gr 

Η Caramondani Hellas στην Climatherm 2024


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού