Το Kenshō Boutique Hotel & Suites ξεχώρισε στην απονομή των Greek Hospitality Awards

 

Με τρία βραβεία επισφραγίστηκε η φιλοσοφία της φιλοξενίας την οποία εκπροσωπεί το μυκονιάτικο ξενοδοχείο

 

 

Το Kenshō Boutique Hotel & Suites στη Μύκονο, έλαμψε για μια ακόμη φορά στην 4η απονομή των Greek Hospitality Awards την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας στη φαρέτρα του ακόμη 3 χρυσά βραβεία.

Η δέσμευση του Kenshō Fine Dining Restaurant και του chef Γιώργου Στυλιανουδάκη στην ποιότητα των υλικών, τις σύγχρονες τεχνικές και την ευφάνταστη παρουσίαση, είχε ως φυσικό επακόλουθο τη βράβευση του με το χρυσό βραβείο Best Greek Hotel Restaurant.

Η αδιαμφισβήτητη υψηλή αισθητική και άνεση των χώρων σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Ορνού, αλλά και οι πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης που προσφέρει το Spa του Kenshō το ανέδειξαν ως το Best Greek Romantic Resort, αναδεικνύοντάς το σε ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος.

Τέλος, η προσωποποιημένη αίσθηση φιλοξενίας κάθε επισκέπτη, που ενσαρκώνεται στα προσεκτικά επιλεγμένα και εκπαιδευμένα στελέχη του ξενοδοχείου, ώθησαν κοινό και κριτική επιτροπή να το επιλέξουν ως το Best Greek Hotel Tailor Made Guest Experience.

 


www.kenshomykonos.com

www.facebook.com/kenshomykonos

www.instagram.com/kenshomykonos

 

 

 

 

 

Από αριστερά:

Έφη Αλεβίζου (Παρουσιάστρια), Κώστας Παπαχριστοφόρου (General Manager), Κλεόβουλος Δεληγιάννης(Operations Manager), Νικόλαος Κατσαρός(Marketing Manager.

Το Kenshō Boutique Hotel & Suites ξεχώρισε στην απονομή των Greek Hospitality Awards


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού