Συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση BAU του Μονάχου

Συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση BAU του Μονάχου

 

H ISOMAT συμμετείχε για πρώτη φορά στην BAU 2015, την κορυφαία διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 19-24 Ιανουαρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο MesseMünchen, στο Μόναχο της Γερμανίας.

 

Το περίπτερο της ISOMAT με το μοντέρνο του designκαι τα φυσικά δείγματα των προϊόντικών λύσεων που προτείνει η εταιρία, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών από όλα τα μέρη του κόσμου. Μηχανικοί, εργολάβοι, εφαρμοστές, έμποροι αλλά και ιδιώτες

είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ευρεία γκάμα των προϊόντων της ISOMAT,

η οποία περιλαμβάνει στεγανωτικά και επισκευαστικά υλικά, κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους, χρώματα, σοβάδες, βιομηχανικά δάπεδα και πρόσμικτα σκυροδέματος και κονιαμάτων.

 

Το ενδιαφέρον του κοινού κέντρισε ιδιαιτέρως η καινοτόμος σειρά πολυουρεθανικών προϊόντων της εταιρίας, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το ενός συστατικού πολυουρεθανικό στεγανωτικό ταρατσών ISOFLEXPU 500.

 

Στόχος της ISOMAT ήταν με τη συμμετοχή της στην BAU τόσο να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα παρουσία της στην τοπική αγορά της Γερμανίας, όσο και να κάνει επαφές για το άνοιγμα νέων αγορών στο εξωτερικό. Την παρούσα χρονική στιγμή η ISOMAT πραγματοποιεί εξαγωγές σε 42 χώρες παγκοσμίως, ενώ διαθέτει θυγατρικές παραγωγικές εταιρίες στη Σερβία και τη Ρουμανία, θυγατρικές εμπορικές εταιρίες στην Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία και ένα γραφείο αντιπροσώπευσης στη Ρωσία.

 

Η έκθεση BAU είναι η κορυφαία έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως.

Φέτος, φιλοξένησε πάνω από 2.000 εκθέτες από 46 χώρες, ενώ προσέλκυσε 251.200 επισκέπτες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και σημειώνοντας αριθμούς ρεκόρ στα πενήντα χρόνια ιστορίας της. Οι επισκέπτες εκτός Γερμανίας προέρχονταν ως επί το πλείστον από τη Ρωσία, την Τουρκία, τις χώρες της Μέσης Ανατολής, την Κίνα, την Αυστρία και το Βέλγιο.

 

Η επόμενη έκθεση στην οποία θα συμμετάσχει η ISOMAT είναι η διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής και κατασκευών «YugBuild», που θα διεξαχθεί στις 25-28 Φεβρουαρίου 2015, στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

 

www.isomat.gr

www.isomat.eu
συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού