Η ISOMAT συμμετείχε στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες

 

 

Η ISOMAT συμμετείχε στην έκθεση WORLDBEX

στις Φιλιππίνες

Ενισχύοντας την εξωστρέφεια στην Νοτιοανατολική Ασία,

η ISOMAT συμμετείχε, ανάμεσα σε 700 εκθέτες, στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες,

συστήνοντας τα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένα συστήματα λύσεων προσαρμοσμένα με τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής. 

 Με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην Νοτιοανατολική Ασία, η ISOMAT συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες, η οποία έλαβε χώρα στις 14 με 17 Μαρτίου 2024, στο World Trade Center Metro Manila & SMX Convention Center Manila, στη Μανίλα. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χώρας για τον κλάδο των κατασκευών, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου από όλο τον κόσμο.

Η ISOMAT, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην αγορά των Φιλιππίνων μέσω τοπικού διανομέα, σύστησε στο κοινό της WORLDBEX τα ολοκληρωμένα συστήματα και τις καινοτόμες λύσεις που έχει αναπτύξει με τη χρόνια τεχνογνωσία της για τις σημερινές ανάγκες των κατασκευών.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ISOMAT στην έκθεση, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τα κορυφαίας ποιότητας πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, όπως και τα συστήματα στεγανοποίησης μπάνιου, πισίνας και δεξαμενών, καθώς και για τις  εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και επεξεργασίας τροφίμων.

Συνδυάζοντας τη λειτουργική με την αισθητική αναβάθμιση κάθε σύγχρονου χώρου, στη φετινή διοργάνωση η εταιρεία παρουσίασε και τις ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει, όπως το διακοσμητικό δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, σε τέλεια εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον, και η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών ακρυλικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα. Τέλος, τα συστήματα Beach Entry Pools, για πισίνες με όψη παραλίας που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα πολυτελούς αισθητικής, όπως το σύστημα Pool Flake Coating, κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ακολουθώντας πιστά τις αξίες της για καινοτομία και πάθος για ποιότητα, η ISOMAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνούς της παρουσίας, μέσω της συμμετοχής της στις κορυφαίες κλαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και σε διεθνή projects υψηλών προδιαγραφών.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που έχει αναπτύξει για τη σύγχρονη κατασκευή, ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις για βιωσιμότητα και συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού “αποτυπώματος” με ουσιαστική δέσμευση προς τον σκοπό αυτό, εφαρμόζοντάς την τόσο στα προϊόντα όσο και στην ίδια τη λειτουργία της.

 

www.isomat.gr    

Η ISOMAT συμμετείχε στην έκθεση WORLDBEX στις Φιλιππίνες


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού