Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό!Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό!

Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό!

 

Πιστή στο όραμά της να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, η LG με το επαγγελματικό της τμήμα Business Solutions μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο, Multi V i, από τη σειρά Multi V συστημάτων LG VRF!

 

Η εξαιρετική άνεση που παρέχουν, η πιστοποιημένα αυξημένη απόδοση και η αξιοπιστία τους, σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση της απώλειας ενέργειας και την ευκολία εγκατάστασης, είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα Multi V, θεωρούνται τα πλέον ευέλικτα και ισχυρά συστήματα κλιματισμού της αγοράς.

 

Έξυπνο, διαδραστικό, καινοτόμο, το Multi V i ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση. Το νέο σύστημα κλιματισμού της LG έχει αποτελεσματική και αξιόπιστη απόδοση, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

 

Τι κι αν η εξωτερική θερμοκρασία αγγίζει τους -30 °C; Χάρη στο Multi V i, το οποίο διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους -10°C, απολαμβάνουμε σταθερή και ισχυρή θέρμανση!

 

Αντίστοιχα, όταν οι καιρικές συνθήκες απαιτούν ψύξη, το Multi V i μας εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία ψύξης, ακόμα και στους 52°C, ενώ διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους 43°C, παρέχοντάς μας μέγιστη άνεση και δροσιά στους εσωτερικούς χώρους. Ακόμα και σε διαβρωτικό περιβάλλον, η απόδοσή του δεν επηρεάζεται, χάρη στον βελτιωμένο εναλλάκτη θερμότητας με επικάλυψη «Black  Fin», και στην αντιδιαβρωτική επικάλυψη των μεταλλικών πλαισίων.

 

Το συμπαγές του μέγεθος, μας βοηθά να εξοικονομούμε χώρο και κόστος εγκατάστασης, καθώς διαθέτει μεγαλύτερης απόδοσης ανεξάρτητη εξωτερική μονάδα (26 ΗΡ). Έτσι, διατηρούμε περισσότερο ελεύθερο χώρο, χωρίς να ανησυχούμε για την τοποθέτηση υπέρογκων εξωτερικών μονάδων στις οροφές και στις ταράτσες μας, μειώνοντας το συνολικό βάρος της εγκατάστασης και ελαχιστοποιώντας τον χώρο που καταλαμβάνει.

 

Ο θόρυβος που παράγει η εξωτερική μονάδα μπορεί να ρυθμιστεί στο επίπεδο που επιθυμεί ο χρήστης εύκολα και γρήγορα από το εσωτερικό ενσύρματο χειριστήριο μιας οποιασδήποτε μονάδας ώστε να μην ενοχλούνται οι γείτονες. Η ΑΙ τεχνολογία και οι αλγόριθμοι βαθιάς εκμάθησης που διαθέτει, το καθιστούν ικανό να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε ποικίλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, να μπαίνει σε λειτουργία η εξοικονόμηση ενέργειας (power saving mode) όταν δεν βρίσκεται κανείς στον χώρο.

 

Η τεχνολογία ΑΙ παίζει καταλυτικό ρόλο και στη διαχείριση ενέργειας της συσκευής. Με τη βοήθειά της, το Multi V i, προκαθορίζει τη μηνιαία χρήση ενέργειας, ώστε να καταναλώνει ενέργεια σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί. Πέρα από την AI τεχνολογία για την οποία ξεχωρίζει, το νέο Multi V i χρησιμοποιεί και τεχνολογία Βιομιμητικής, με ανεμιστήρες σχεδιασμένους με τέτοιο τρόπο που να μιμούνται τη φύση! Συγκεκριμένα, αυξάνουν τον ρυθμό ροής του αέρα, ενώ παράλληλα μειώνουν τον θόρυβο και την κατανάλωση ρεύματος.

 

Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό έχει με το smartphone σας, το Multi V i έχει δυνατότητα για απομακρυσμένη αναβάθμιση του λογισμικού του! Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών μονάδων κλιματισμού/εξαερισμού και μονάδων παραγωγής ζεστού νερού.

 

Φιλικό όχι μόνο προς το περιβάλλον, αλλά και προς τους καταναλωτές, το  νέο μοντέλο της LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών λύσεων ελέγχου που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε κτιρίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ευέλικτο περιβάλλον διασύνδεσης και διαχείρισης ενέργειας. Πατήστε Εδώ https://www.lg.com/gr/business/multi-V-i

 

Το Multi V i ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον κλιματισμό, αφού ανταποκρίνεται απόλυτα στη δέσμευση της LG να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τον πλανήτη και τους ανθρώπους.

 

Μάθετε Περισσότερα Εδώ https://b2bmkt.lge.com/multiVi_advertorial 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επαγγελματικό Τμήμα της LG Electronics  Hellas στο email: b2b.hellas@lge.com

 

 

συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού