Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:
salt-447A32C5 


Συγκρότημα Γραφείων "ΟΚΤΩ", People. Το νέο συγκρότημα γραφείων "ΟΚΤΩ" αποτελεί ένα παράδειγμα σύγχρονων γραφειακών εγκαταστάσεων που χωροθετούνται στην περιοχή του Αμαρουσίου σε επαφή με την Οδό Φραγκοκλησιάς.
Οι Προμηθευτές & οι Εργασίες του Έργου βρίσκονται στην επόμενη σελίδα αναλυτικά.
Κεντρικά Γραφεία ΤΣΜΕΔΕ, ΩΜ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ. Το κτίριο των Κεντρικών Γραφείων του ΤΣΜΕΔΕ είναι ένα σημαντικό Δημόσιο Κτίριο με αίθουσα εκδηλώσεων και κυλικείο έχοντας συνολική επιφάνεια 6.000μ² και με αρχαιολογικά ευρήματα στη στάθμη -5.00μ.
Οι Προμηθευτές & οι Εργασίες του Έργου βρίσκονται στην επόμενη σελίδα αναλυτικά.
Κτήριο επιβατικού σταθμού πλοίων High Speed, Λιμένας Λαυρίου, Μελετητική - Γραφείο Μελετών Α. Ν. Τομπάζη
Το κτήριο είναι το πρώτο που χτίζεται βάσει του ρυθμιστικού σχεδίου του λιμένα.
ΑMC College, APK architects
Αντικείμενο της μελέτης ήταν ο ανασχεδιασμός του εξωτερικού κελύφους της προσθήκης και του υφιστάμενου κτηρίου του κολλεγίου AMC στο Μαρούσι.
Μινιμαλισμός – Μαξιμαλισμός, Έλενα Κάρουλα
Εκλεκτική Κομψότητα, Σαγηνευτική Γαλήνη, Διακριτική Πολυτέλεια, είναι οι θετικοί χαρακτηρισμοί που περιγράφουν τον “μινιμαλιστικό σχεδιασμό” σε αντιπαράθεση μιας αρνητικής περιγραφής όπως κρύο, απρόσωπο, αυστηρό.
Φαρμακείο στο Γουδί, Τσικανδηλάκης Λευτέρης
Η προσέγγιση στην ανακαίνιση του συγκεκριμένου φαρμακείου πραγματοποιήθηκε με το δεδομένο ότι η “εικόνα” του χώρου εργασίας είναι από τους καθοριστικούς παράγοντες για την αποδοτικότητα στην εργασία και την προώθηση των προϊόντων.
Νέα γραφεία με θέα τη θάλασσα στο Δέλτα Φαλήρου, Νίκος Μουστρούφης
Αλλοδαπή ναυτιλιακή τράπεζα μετά από κλειστό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, μας ανέθεσε τον σχεδιασμό και την κατασκευή των γραφείων της.
JewelBOX, MorfaeLab
Σχεδιασμένο προκειμένου να στεγάσει κάτι το πολύτιμο, το jewelBOX είναι ένα κτιριακό κέλυφος που καλείται να επιφέρει το συγκερασμό δύο εκ πρώτης όψεως συγκρουόμενων απαιτήσεων.
Μονοκατοικία στη Φιλοθέη, Χριστίνα Λουκοπούλου, Ηρώ Μπερτάκη, Κωστής Πανηγύρης
Η μελέτη αφορά σε μια μονοκατοικία στη Φιλοθέη. Το οικόπεδο χαρακτηρίζεται από τη γενική έλλειψη θέας στο επίπεδο του εδάφους, ενώ μια μεσοτοιχία, σπάνια για το προάστειο αυτό, στη νοτιοανατολική πλευρά δυσχεραίνει τον ηλιασμό.
Εξοχική κατοικία στον Πόρο, Alejandra Mavrocordatos Γ. Ανδρεάδης & Συνεργάτες
Η κατοικία βρίσκεται στη θέση «Καραπολίτι» στην ακτογραμμή που ξεδιπλώνεται μετά τον Γαλατά Τροιζηνίας, σε οικόπεδο με μεγάλη κλίση, κατάφυτο με ελιές, που καταλήγει στη θάλασσα.
Εξοχικές κατοικίες στη Σάνη Χαλκιδικής, Ζ. Κωστοπούλου - Μ. Μακρή
Συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών σε γήπεδο 10 στρμ., 800μ. από τη θάλασσα.
Παραθεριστική κατοικία στη Νικήτη Χαλκιδικής, Ζ. Κωστοπούλου - Μ. Μακρή
Διώροφη εξοχική κατοικία, εμβαδού 160τμ., σε οικόπεδο 800τμ., σε άμεση επαφή με τη θάλασσα.
1 2 Επόμενo »


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού