Η EUROPA και στην 100% HOTEL SHOW κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα EUROPA ELEMENT

Η EUROPA και στην 100% HOTEL SHOW

 κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα EUROPA ELEMENT 

 

 

Για ακόμη μία φορά η Europa συμμετέχει στην 100% Hotel Show. Η έκθεση έλαβε χώρα από την Παρασκευή 18 έως και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

 

Η 10η Επετειακή Διοργάνωση του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, με βασικά χαρακτηριστικά το ενδιαφέρον για νέες Ξενοδοχειακές Επενδύσεις, την ποικιλία της παρεχόμενης Πληροφορίας και τις Ποιοτικές, Στοχευμένες Επαφές. 

 

Στο περίπτερό της Europa προβλήθηκε το νέο σύστημα EUROPA ELEMENT, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην προϊοντική φαρέτρα της Europa.

 

To EUROPA ELEMENT, “Transform The View” είναι ένα σύστημα συνώνυμο της αρχιτεκτονικής ελευθερίας, με δυνατότητες για σκίαση ή/και διακόσμηση, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, διαχωρισμό χώρων και κάλυψη επιφανειών σε κάθε είδος τυπολογία και κατασκευή. Έχει την δυνατότητα κατασκευής συρόμενης, ανοιγόμενης, πτυσσόμενης ή σταθερή σε απεριόριστες επιλογές σχημάτων και με δυνατότητα για περισσότερες από 300 αποχρώσεις.

 

Η Europa θα παρουσιάσει το νέο σύστημα σε πραγματικό δείγμα, μαζί με όλα τα νέα συστήματά της, και στην επικείμενη έκθεση XENIA που διεξάγεται στο Metropolitan Expo από το Σάββατο 26 έως και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο Hall 2, stand D06-E05.

 


 www.profil.gr

Η EUROPA και στην 100% HOTEL SHOW κερδίζει τις εντυπώσεις με το σύστημα EUROPA ELEMENT


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού