Η ΚΑΥΚΑΣ φέρνει πρώτη στην Ελλάδα τον λαμπτήρα LIFX

 

 

 

 

Η ΚΑΥΚΑΣ ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις και τις νέες τεχνολογικές τάσεις, φέρνει την επανάσταση στους λαμπτήρες και σε συνεργασία με τη Sylvania, διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το νέο λαμπτήρα LIFX στην Ελλάδα, με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

 

Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ, πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το νέο λαμπτήρα LIFX της Sylvania, ο οποίος αποτελεί την επανάσταση στους ηλεκτρικούς λαμπτήρες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ο λαμπτήρας LIFX είναι ο εξυπνότερος λαμπτήρας στον κόσμο και έχει βραβευθεί για τις καινοτόμες λειτουργίες του.

 

Ο λαμπτήρας LIFX αποτελεί την εξέλιξη στους ηλεκτρικούς λαμπτήρες, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, προσφέροντας σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της λειτουργίας του μέσω smartphone, είναι τεχνολογίας LED, συντελώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και μπορεί να αλλάζει χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

 

Βάσει των παραπάνω λειτουργιών, ο λαμπτήρας LIFX είναι πολύ εύκολος στην εγκατάστασή του, καθώς αρκεί η τοποθέτησή του στη θέση ενός κοινού λαμπτήρα, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αποδοτικός από οποιονδήποτε άλλο λαμπτήρα LED και έχει διάρκεια ζωής 25 χρόνων, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα για το νοικοκυριό κάθε χρόνο. Επίσης, μέσω της δυνατότητας dimming, ελέγχου φωτεινότητας και επιλογής από μια παλέτα 16 εκ. χρωμάτων, ο συγκεκριμένος λαμπτήρας μπορεί να διαμορφώσει τον χρωματισμό ενός χώρου ανάλογα με τις διαθέσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφάλεια μέσω των λειτουργιών που διαθέτει, ειδοποιώντας για κάθε ενδεχόμενη εισβολή του χώρου.

 

 

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΚΑΥΚΑΣ οδηγείται σε προσφορά νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, θέτοντας υψηλά πρότυπα και ικανοποιώντας τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Το Δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας, με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του και με την πολυετή εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε όλο το εύρος των λύσεων και ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

 

 

www.kafkas.gr

 

 
συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού