ύλη&κτίριο


Σας καλωσορίζουμε στο περιοδικό ΎΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ.

Το ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ έχει την ιστορία του και αποτελεί το πλέον σύγχρονο έντυπο στο χώρο των  ειδικών τεχνικών εκδόσεων. Είναι ένα πολυσυλλεκτικό μέσο  που νιώθει, αισθάνεται, σκέφτεται και συνεργάζεται με το περιβάλλον του όπως αυτό εξελίσσεται.

Στόχος του μέσα από τα 150 τεύχη του, είναι να συμβάλλει στο κοινωνικό γίγνεσθαι, ξεπερνώντας τα στενά όρια του δομημένου περιβάλλοντος και ‘χρησιμοποιώντας’ το τρίπτυχο μελέτη, κτίριο, υλικά, μέσα από την έρευνα και το αίσθημα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Κατά συνέπεια νομιμοποιήσαμε τη λειτουργική πλευρά της εικόνας του κτιρίου, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα και αποδίδοντας σε αυτή μια υπεραξία. Κατ΄αυτό τον τρόπο ενεργοποιήθηκε με τη διαμεσολάβησή μας ένα πλαίσιο υπηρεσιών, που αναδεικνύουν σύγχρονες μεθόδους παρουσίασης του εκάστοτε έργου.

Περνώντας λοιπόν από το πρωτογενές στάδιο, σ’ ένα επόμενο, καταφέραμε να μετατρέπουμε το υπό παρουσίαση κτίριο, στις σελίδες ενός Τεύχους μας, σε φορέα εμπειριών ως προς τη χρήση του και εξειδικευμένων πληροφοριών του μελετητή, ως προς την ταυτότητα του κτιρίου, για το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό ρόλο που ‘παίζει’ στην οργάνωση του δομημένου χώρου.

Με το μήνυμα ‘άνοιγμα’ του περιοδικού ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ ταυτόχρονα προς μια πιο αρχιτεκτονική συνείδηση στον 21ο αιώνα και συμβάλλοντας ενεργά σε μια κτισμένη επιφάνεια, σε μια πλατεία, σε μια γέφυρα, σ’ ένα κοινωνικό κτίριο, αφήνουμε στον αναγνώστη να ‘κατανοήσει’ το χώρο μέσα από τα πολύτιμα εργαλεία που διαθέτει η δημοσιογραφία, καθιστώντας επίκαιρο ένα άρθρο και για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά τα πιστεύω μας, και κάτω από τις πιο ιδιάζουσες συνθήκες μιας αποκαλούμενης κρίσης, συνεχίζουμε να λειτουργούμε ως ζωντανός φορέας και έχουμε τη τιμή να σας διαβεβαιώσουμε ότι μέλημα μας είναι η ανάδειξη του αισθητικά “άρτιου” μέσα από την διαδικασία της ηθικής και καθαρής ματιάς.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά ,Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Ομίλους κατασκευαστικούς και μια ιδιαίτερα σημαντική  και μεγάλη μερίδα Ελλήνων Αρχιτεκτόνων που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αλλά όχι μόνον αγορά, που μέσα από την φιλοξενία τους με την μορφή συνεντεύξεων και παρουσιάσεων και την απρόσκοπτη συνεργασία τους με το περιοδικό μας  αναδεικνύοντας την ποιότητα, την καινοτομία, συνέβαλαν στην εξελικτική πορεία των εκδόσεων ΥΛΗ & ΚΤΙΡΙΟ.

  

Είστε συμμέτοχοι στην εξέλιξη,

κάνοντας την επικοινωνία σας, ΥΛΗ!

 

Λένα Κοσκοσίδου

Εκδότης

 

 

 

συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού