Δημοσίευση της 1ης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης της Europa

Δημοσίευση της 1ης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης της Europa 

 

Με στόχο την πλήρη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τις επιχειρησιακές της δραστηριότητες και δράσεις, η Europa δημοσιεύει την 1η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021.

Η Έκθεση αφορά τη στρατηγική και τις πρακτικές που ακολούθησε η Εταιρεία για το έτος 2021 και αποτυπώνει με πλήρη, εμπεριστατωμένο και σαφή τρόπο τη συμβολή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Με αρχή το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Europa, ήδη από το 2018 με το πρόγραμμα EUROPA CARES, έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο να αποτελεί εταιρεία - πρότυπο στον τομέα της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Υλοποιεί δράσεις, αναπτύσσει τεχνολογίες και στρατηγικές, που στοχεύουν σε αυτήν την κατεύθυνση σε κάθε πεδίο της δραστηριότητάς της. Η παρούσα έκδοση αποτελεί για εμάς μια επίσημη και ενδελεχή καταγραφή όλων όσων έχει πετύχει σε ένα έτος.

Αξιοσημείωτο στοιχείο αποτελεί ότι η Europa είναι από τις ελάχιστες διελάσεις στην Ελλάδα που δημοσιεύουν στην Έκθεση τους τις Εκπομπές Αερίων Θερμοκηπίου (Scope 1, 2, 3).  

 

Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και αποτελεί ετήσιο έντυπο ενημέρωσης του κοινού από την Europa αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.

 

Μπορείτε να διαβάσετε την Έκθεση εδώ.  

 

Europa Cares: Γιατί το να Νοιάζεσαι είναι Επιλογή αλλά και Καθήκον!

 

www.europaprofil.comσυνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού