Ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης πολυπροπυλενίου, Nicoll dBlue από την Caramondani Hellas

Ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης πολυπροπυλενίου,

Nicoll dBlue από την Caramondani Hellas  

 

Η Caramondani Hellas σε συνεργασία με την εταιρεία Nicoll, του ομίλου Aliaxis, εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά το ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο (PP), dBlue (μέγιστο επίπεδο θορύβου16dB σύμφωνα με το ΕΝ 14366). 

 
Ο σωλήνας dBlue, με το χαρακτηριστικό μπλε ματ χρώμα, αποτελείται από τρία στρώματα, κάθε ένα από τα οποία έχει τη δική του βέλτιστη λειτουργία για μείωση του θορύβου και αύξηση των μηχανικών χαρακτηριστικών του, ώστε να επιτυγχάνεται ομαλή ροή στο δίκτυο αποχέτευσης: 

• Το μπλε εξωτερικό στρώμα προσδίδει στο σωλήνα αντίσταση στα χτυπήματα και αντοχή σε ακτινοβολία UV. Επιτρέπει την εγκατάσταση του σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10οC.  

• Το λευκό μεσαίο στρώμα, εμπλουτισμένο με ορυκτά στοιχεία, είναι υπεύθυνο τόσο για την απορρόφηση του θορύβου όσο και για την υψηλή ακαμψία του σωλήνα.  

• Το γκρι εσωτερικό στρώμα είναι υπεύθυνο για την ομαλή ροή των λυμάτων με χαμηλό συντελεστή τριβής και υψηλή αντίσταση στις θερμοκρασίες +90o C (+95 oC max). 

Τα εξαρτήματα dBlue είναι κατασκευασμένα από PP-MD και παράγονται με τη μέθοδο της έγχυσης σε καλούπι σε ένα ενιαίο στρώμα η οποία προσδίδει εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες και σταθερή ποιότητα παραγωγής. 

Το σύστημα που είναι 100% ανακυκλώσιμο, διατίθεται σε διαμέτρους από DN 40-DN 200, έχει μικρό βάρος και είναι γρήγορο στην εγκατάσταση.

 

To προϊόν είναι κατάλληλο για ξενοδοχεία, οικίες, νοσοκομεία, γραφεία και όπου υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης.


www.caramondani.gr  


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού