Η ΚΑΥΚΑΣ επεκτείνεται στην αγορά της Κύπρου

 

 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης της επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΚΑΥΚΑΣ, το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του α’ τριμήνου του 2018.

 

Στόχος της επέκτασης της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι η κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κυπριακής αγοράς στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της βιομηχανίας, με την προσφορά  ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και λύσεων.

 

Η επέκταση της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι αποτέλεσμα της καλής γνώσης της συγκεκριμένης αγοράς, η οποία απορρέει από τις υφιστάμενες συνεργασίες και την υλοποίηση έργων στη χώρα, καθώς και από τη θετική ανταπόκριση από τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαίρετης συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Κύπρου είναι το πιστοποιημένο σεμινάριο που πραγματοποίησε στην Κύπρο το Kafkas Institute of Training σχετικά με το σύστημα KNX που αφορά στα «έξυπνα» κτίρια. Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία της κατασκευαστικής δραστηριότητας, τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή σχεδιασμού, το αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα, καθώς και οι βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες στην περιοχή δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για την ΚΑΥΚΑΣ.

 

Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Τιμώντας τη θετική ανταπόκριση και στήριξη των συνεργατών και πελατών μας (ηλεκτρολόγων, κατασκευαστών, εργοληπτών, τελικών πελατών κτλ.) και πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα προϊόντα για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευση με την παρουσία μας να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά και να αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά».

 

 

 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας. Με βάση τη νέα στρατηγική της και μέσα από το σύγχρονο δίκτυο των 56 καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προσφέρει μια μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους B2B πελάτες. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στον χώρο (πάνω από 40 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται και ικανή να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

 

www.kafkas.gr 

 

Η ΚΑΥΚΑΣ επεκτείνεται στην αγορά της Κύπρου


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού