Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό! 

 

 

Πιστή στο όραμά της να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, η LG με το επαγγελματικό της τμήμα Business Solutions μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο, Multi V i, από τη σειρά Multi V συστημάτων LG VRF!

Η εξαιρετική άνεση που παρέχουν, η πιστοποιημένα αυξημένη απόδοση και η αξιοπιστία τους, σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση της απώλειας ενέργειας και την ευκολία εγκατάστασης, είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα Multi V, θεωρούνται τα πλέον ευέλικτα και ισχυρά συστήματα κλιματισμού της αγοράς.

Έξυπνο, διαδραστικό, καινοτόμο, το Multi V i ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση.

Το νέο σύστημα κλιματισμού της LG έχει αποτελεσματική και αξιόπιστη απόδοση, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τι κι αν η εξωτερική θερμοκρασία αγγίζει τους -30 °C; Χάρη στο Multi V i, το οποίο διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους -10°C, απολαμβάνουμε σταθερή και ισχυρή θέρμανση!

Αντίστοιχα, όταν οι καιρικές συνθήκες απαιτούν ψύξη, το Multi V i μας εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία ψύξης, ακόμα και στους 52°C, ενώ διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους 45°C, παρέχοντάς μας μέγιστη άνεση και δροσιά στους εσωτερικούς χώρους.

Ακόμα και σε διαβρωτικό περιβάλλον, η απόδοσή του δεν επηρεάζεται, χάρη στον βελτιωμένο εναλλάκτη θερμότητας, «Black

 Fin», και στην αντιδιαβρωτική επικάλυψη των μεταλλικών πλαισίων.

Το συμπαγές του μέγεθος, μας βοηθά να εξοικονομούμε χώρο και κόστος εγκατάστασης, καθώς διαθέτει μεγαλύτερης απόδοσης ανεξάρτητη εξωτερική μονάδα (26 ΗΡ). Έτσι, διατηρούμε περισσότερο ελεύθερο χώρο για κηπουρική, χωρίς να ανησυχούμε για την τοποθέτηση υπέρογκων εξωτερικών μονάδων στις οροφές και στις ταράτσες μας, μειώνοντας το συνολικό βάρος της εγκατάστασης και ελαχιστοποιώντας τον χώρο που καταλαμβάνει.

 

 

 

 

Χάρη στην ΑΙ τεχνολογία του Multi V i και στον ενσωματωμένο αισθητήρα θορύβου στην εξωτερική μονάδα, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν η εξωτερική μονάδα μας ενοχλεί τους γείτονες, αφού ο θόρυβος είναι ελεγχόμενος και προσαρμόζεται στο επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντος.

Η ΑΙ τεχνολογία και οι αλγόριθμοι βαθιάς εκμάθησης που διαθέτει, το καθιστούν ικανό να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε ποικίλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, να μπαίνει σε λειτουργία η εξοικονόμηση ενέργειας (power saving mode) όταν δεν βρίσκεται κανείς στον χώρο.

Η τεχνολογία ΑΙ παίζει καταλυτικό ρόλο και στη διαχείριση ενέργειας της συσκευής. Με τη βοήθειά της, το Multi V i, προκαθορίζει τη μηνιαία χρήση ενέργειας, ώστε να καταναλώνει ενέργεια σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί.

 

You tube video

 

https://www.youtube.com/watch?v=52fEtburmbU&list=PLRc9k5CvWseNlWlLG4zMOoZyrjlJnBVvM

  

Πέρα από την AI τεχνολογία για την οποία ξεχωρίζει, το νέο Multi V i χρησιμοποιεί και τεχνολογία Βιομιμητικής, με ανεμιστήρες σχεδιασμένους με τέτοιο τρόπο που να μιμούνται τη φύση! Συγκεκριμένα, αυξάνουν τον ρυθμό ροής του αέρα, ενώ παράλληλα μειώνουν τον θόρυβο.

Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό έχει με το smartphone σας, το Multi V i έχει δυνατότητα για απομακρυσμένη αναβάθμιση! 

Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών μονάδων κλιματισμού/εξαερισμού και μονάδων παραγωγής ζεστού νερού.

Φιλικό όχι μόνο προς το περιβάλλον, αλλά και προς τους καταναλωτές, το  νέο μοντέλο της LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών λύσεων ελέγχου που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε κτιρίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ευέλικτο περιβάλλον διασύνδεσης και διαχείρισης ενέργειας.

Το Multi V i ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον κλιματισμό, αφού ανταποκρίνεται απόλυτα στη δέσμευση της LG να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τον πλανήτη και τους ανθρώπους.

 

 

 

Όπως επισκεφτείτε το https://www.lg.com/gr/business/epaggelmatikos-klimatismos   για να δείτε τις VRF λύσεις

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επαγγελματικό Τμήμα της LG Electronics  Hellas στο email: b2b.hellas@lge.com 

 

Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό!


συνεντεύξεις /exclusivity

HADID, HOLL, MAYNE, SANAA, KUMA Συναντήσαμε διάσημους Αρχιτέκτονες & συνομιλήσαμε μαζί τους.... >
διαφήμιση

Eπιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να διαφημιστείτε στα έντυπα ή στην ιστοσελίδα μας... >
νέα

Γιορτάζουμε!! Επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, έχοντας τα προνόμια του διακεκριμένου μέλους μας! Κερδίστε 10 Δώρα από τις εξαιρετικές εταιρείες – μέλη μας. ... >
νέα  |  συνεντεύξεις /exclusivity  |  εκδόσεις / e-shop  |  Οδηγός κατασκευαστικών υλικών  |  άρθρα  |  Παρουσιάσεις  |  Όροι χρήσης
ύλη & κτίριο © Copyright 2011 εκδόσεις αρχιτεκτονικής - τεχνολογίαςLogin-iconLogin ForgottenPassword-iconΥπενθύμιση κωδικού